Allt mellan himmel och jord

Det har inte varit händelselöst här inte, så det kan jag inte skylla på. Men här kommer en liten redogörelse för de senaste dagarna!

Noras senaste grej är att klättra upp på alla stolar i köket och maten ska helst intas på vilken annan stol som helst än sin egen.

Axels dröm har gått i uppfyllelse, en egen segelbåt! Det är ett par veckor sedan nu som han och Marleen var och tittade på, och köpte, båten. Men det är först nu i helgen som de hämtade den. Den stod utanför Skövde och resan hem gick via småvägar i 30km/h, sent på lördagskvällen. Resan gick bra och nu står den inne i ladan och ska väl få lite kärlek innan den får hoppa i plurret till våren.

Även jag kommer få mig en bilresa en av de kommande helgerna, jag har äntligen fått tag på en ny kompis till Sune. Låt mig presentera Luna!

Även hon är en Mellerudskanin såklart och en ganska färsk sådan som ni ser.

Både Loke och Nora har badat i vattnet i gödselstacken idag, himla mysigt! Lyckligtvis bara upp till knäna ungefär, men jag tyckte det räckte. Nora tyckte det var jättekul, Loke tyckte det var katastrof. Kanske lärde han sig nåt. Så efter detta blev det bad i badkaret också, kanske ni förstår.

Axel började ju på Lokes garage i går och idag blev det såpass klart att vi tog in och ”provlekte” lite. Det ska på dörrar på öppningen till höger, en bottenskiva, och så lite färg också. Det finns en takskiva till också utanför bild, kanske gångjärn på den också vore kalas.

Dagens dressyrträning får ett eget inlägg så det skippar vi nu! Sist ut idag på kvällen var att Axel körde de två bagglammen till slakteriet inför morgondagens slakt. Så nu är alla får samlade i en hage igen, lite skönt! Den sista baggen behåller vi en månad till ungefär, och sen ska även han ta sig an sin sista resa.

Avslutningsvis en bild på dagens mockningsassistent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.