Jobba, äta, sova

Nu är det mörkt när jag åker till jobbet, och när jag åker hem. Igår var jag dessutom lite senare hem så vi hann äta, leka en stund och sen var det dags för barnen att sova. Det känns ju rätt konstigt ändå, att hinna träffa sina barn kanske 2 timmar om dagen? Det går ju an nu när Axel är hemma, men jag är väldigt tveksam till att jobba heltid sen när även Axel ska börja jobba igen. Men det är ju ett tag kvar tills dess, så vi får väl se vad som händer.

När barnen gått och lagt sig målade vi slut på färgslattarna vi hade hemma. Blev lite olika burkar som vi passade på att göra slut på, eftersom det ändå kommer bli ett-två lager färg ovanpå detta.

Det är ju inte vackert ännu, men man kan ju ändå känna att det blir ett helt annat rum! Det blir så mycket ljusare utan den där mörka tapeten. Vi har ännu inte målat väggen mot kattvinds-garderoben, men klurar lite på om vi ska sätta en fototapet där kanske. Nåt roligt vill vi ju göra här inne, men vi kan inte riktigt bestämma oss/komma på vad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.