Helgrapport!

Här kommer en genomgång av helgens händelser! I fredags gick jag hem tidigt från jobbet och kom hem lagom till fika med grannarna Lars och Nils. Det var ju dock fortfarande ljust ute så där inne kunde jag ju inte sitta och tjöta, utan tog med mig Loke för att greja lite ute. Loke ville rida, så det gjorde vi innan det blev mörkt ute!

Sen mockade vi tillsammans och Axel och Nora kom ut lagom tills att det blev dags att köra ut en höbal. Efter detta gick vi in och åt middag och när barnen gått och lagt sig gick jag ut till stallet igen och tömkörde Kaprifol på banan. Väldigt duktig och fin! Katla gjorde oss sällskap! Inte ofta han är i stallet faktiskt.

När jag kom in efter stallet, lite blöt och kall, hade den där ganska så underbara mannen jag bor ihop med fixat ett bad till mig! Sicken grej va! Bara att hoppa i, inte alls dumt

Lördagen kom och vi hade inga stora planer för dagen. Vi grejade med nåt på förmiddagen och när det var dags för Nora att sova vid elvatiden tog jag med mig henne i barnvagnen och Loke på ponny, och så gick vi en runda. Axel gick ut på jakt och han hade rådjur i siktet, men fick inget bra skottläge tyvärr.

Vi gick ner till sjön och kikade på utsikten. Loke var trött och orkade inte/ville inte rida hela vägen så även han fick hoppa ner i vagnen bredvid Nora efter en stund.

När vi kom hem åt vi lunch och lekte tills Axel var tillbaka. Under eftermiddagen red jag Kaprifol en runda, klippte ponnyn Nellie i stallet och jag och Loke städade huset medan Axel och Nora åkte och hämtade ut paket inne i Vårgårda.

Sen kom söndagen och den började ju med galopp på travbanan, så det vet ni ju redan! När jag var tillbaka tog Axel med sig barnen och hämtade köttlådorna från måndagens slakt av bagglammen. Bra vikter även för dessa två, roligt!

Och medan de var borta målade jag ett andra lager med färg i Noras rum, ett kvar nu! Vi har även hittat en fototapet som vi ska beställa så fort vi mätt väggen. Det blir inte direkt en ”barntapet”, men det blir nog bra ändå.

Vid tvåtiden kom Mikaela och Tobias förbi och åt våffelfika med oss, hämtade sitt fårskinn de köpt av oss, och så gick vi såklart rundturen på gården för att klappa på djuren och se vad som hänt sen sist.

Ja, ungefär så gick helgen till i stora drag!

1 tanke på “Helgrapport!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.