Skrittpromenad

Nu när jag försöker jobba hemifrån två dagar i veckan blir dagarna i Borås fulla med labbarbete. I vanliga fall mixar jag ju dagarna lite, men igår stod jag vid vår ”universalmaskin” hela dagen och gjorde sönder marmor och sprutbetong för fulla muggar. Axel skickade bilder på sin dag under tiden, det är alltid roligt när man kikar i telefonen och ser att ”Axel har skickat ett foto”. I går passade de på att ta en liten skogspromenad och fikade uppe i ett älgtorn.

Och måla Lokes garagedörrar gjorde dem också!

Jag var hemma strax efter fem och då åt vi middag tillsammans och lekte lite, och sen gick jag ut till stallet. Jag såg inte till Kaprifol när jag gick genom stallet för att natta de övriga djuren, men när jag kom tillbaka möttes jag av det här vackra ansiktet.

Det är ju alltid roligt att bli mött av sin häst, och extra roligt/skönt är det ju när hästen fick arbeta ovanligt hårt dagen innan. Det är sällan jag planerar in promenad som Kaprifols motion (förutom när det blir barnvagnspromenad då), eftersom hon ju ändå går på lösdrift och är ganska duktig på att gå ut och leta gräs, men idag ville jag gärna göra det. Skrittpromenad på hårt underlag efter gårdagens galoppjobb, det kändes bra att göra det. Hon var jättefin i alla ben och skrittade på glatt i lampans sken nere på byvägen. Och alltså, SÅ hårt gick hon väl inte i söndags, men jag har världens träningsvärk i mina vader efter, ja vad blev det, tre kilometer galopp? Haha, så klen.

Nu har även Assim fått täcke på sig inför veckans regnprognos, höst på riktigt! Även om det snart är vinter.

2 tankar på “Skrittpromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.