En tisdag

Igår var det en tisdag med hemmajobb, så jag började tiiidigt och använde lite inarbetad flextid så jag slutade ganska tidigt också. Under eftermiddagen blev det därför gjort en del i Noras rum, det börjar se fint ut nu! Lager tre med vit färg är uppe på nästan alla väggar, och vi drog bort den blåa tapeten på den väggen som ska få en fototapet. Inga bilder tog jag dock, skärpning till nästa gång!

Middag intogs och efter det var det stalltjänst och skötsel av djur på tapeten. Dessa två stämplade in!

Här har Loke precis stampat på en mask på golvet (…), därav det oerhörda intresset av betonggolvet.

Loke är till bra hjälp när det ska mockas faktiskt, och så länge Nora är glad springer hon gärna runt och försöker mata hästarna med spån. Det låter kanske lite farligt, men hon är bara inne i ligghallen och jag ser såklart till att det bara är en häst och då rätt häst som är inne i ligghallen samtidigt som henne. Igår var det Kaprifol som fick ta barnvaktsrollen, det gör hon så gärna.

Övriga djur mådde också bra, Sune fick lite grönt att mumsa på och fåren fick lite ny halm.

Ni har väl inte missat att vi har startat upp ett instagram-konto för vår ”fårverksamhet”? Nästa år kommer vi ju potentiellt slakta ELVA lamm och det blir ju elva fällar och elva köttlådor, så vi insåg att nu kan vi ju inte längre förlita oss på att familjen köper alla köttlådor så vi får ju helt enkelt försöka ”visa att vi finns”. Så kika in på @Svartalammet på instagram och sprid ordet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.