Ännu en dag i mörkret

Även om gårdagen bjöd på ganska fint väder (har jag hört) så var det mörkt när jag åkte till jobbet, och mörkt när jag åker hem. Skönt att det vänder snart! Och jag blev uppiggad av väldigt söta bilder hemifrån, så jag tänker att det är roligare för både er och mig att lägga upp dem här!

En förmiddagspromenad med fika ute i skogen.

Och lite senare fick jag denna, första gången Axel mantlar rollen som Ponnypappa på riktigt! Stolt och glad!!

När jag kom hem från jobbet blev det klycklinggryta, på hönan som vi slaktade innan helgen. Kvällen gick sen åt till lite lek och bad i badkaret för båda barnen. Efter nattningen av barnen gick jag ut till stallet och red ett bra pass på Kaprifol på banan. Vi har verkligen fått en knuff i rätt riktning av de senaste träningarna, väldigt roligt! Jag har en träning kvar att utnyttja i år för friskvårdsbidraget, så den ska jag försöka boka in framöver. Till nästa år är vårt friskvårdsbidrag fördubblat så då kan jag få hela åtta träningar betalda! Helt fantastiskt!

När Kaprifol var utsläppt i hagen igen fick Assim täcke på sig och sen satte jag mig hos kaninerna en stund innan jag gick in. Så mysiga djur ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.