Efterlängtad fredag

Den här veckan har inneburit lite extra påfrestning från jobbet. Inte bara lite för mycket att göra, men också besked om förändringar. I sviterna av pandemin lyckas inte alla delar av det gigantiska fartyg som min arbetsplats är, hålla sig flytande och en drastisk ”åtgärdsplan” har landat denna vecka. Jag (och mitt ”specialområde”) kommer få byta enhet, vilket antagligen inte kommer betyda speciellt stora förändringar i slutändan, men jag får en ny chef och en ny grupptillhörighet. Sen kommer jag fortsätta ha i princip samma arbetsuppgifter, samma kontor och i stort sett samma kollegor, men på pappret ser det lite annorlunda ut. Det kom som en ganska stor ”chock”, men det kommer säkert bli bra när det landat lite. Det är ett par till på min avdelning som får flytta runt, och två kollegor som faktiskt blivit uppsagda.

Så nu är det skönt med helg, minst sagt. Loke har skapat på förskolan i veckan, fint ljus va? Helgen kommer bestå av vildsvinsjakt för Axel i morgon, och sen ska vi väl försöka få upp den där tapeten i Noras rum.

Alla lister är färdigmålade nu ikväll så när tapeten är uppe är det i stort sett bara garderobsdörrarna kvar om jag inte har glömt nåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.