Vintrig lördag

Efter dagens frukost drog Axel iväg på vildsvinsjakt och jag och barnen grejade lite inne innan vi tog oss ut. Tar lite extra tid med alla dessa kläder som ska på nu när kylan kommit, kändes som en evighet innan alla mössor och vantar och sockar satt på plats. Men ut kom vi och alla djuren fick sitt innan vi tog in Assim. En runda med ponnyvagnen stod på schemat!

Nora fick testa att sitta själv på sitsen idag, tryggt inklämd mellan mig och storebror. Där satt hon så fint så!

Efter Lokes önskemål åkte vi ner till sjön. Ryggsäcken var packad med frukt och varm oboy så detta intog vi där nere. Krispigt och fantastiskt vackert ute idag.

När vi var nöjda hoppade vi upp i vagnen igen och körde hem. En lagom liten runda! Assim fick komma ut i hagen igen och därefter gick vi in. Det var snart dags för lunch och så tvättade vi några maskiner tvätt, plockade fram adventsljusstakarna och strök en julduk.

Vid ettiden började vi fundera på att gå ut igen och just då kom Axel hem efter jakten. Inga grisar i sikte så det gick fort idag. Han hängde på oss ut då i stället! Nora sov en sväng i barnvagnen och Axel skrapade lite färg på sin båt medan jag och Loke mockade lösdriften och städade hönshuset. Och tog en promenad med Kaprifol, med Loke på hennes rygg!

Kolla vilket ekipage va! Så goa. Vi gick till båten i skogen så det var nog Lokes längsta ridtur på Kaprifol!

Jag la på Assims sadel så Loke kunde ha stigbyglarna, det tyckte han var roligt. Den låg väl inte kalas precis men Kaprifol verkade inte misstycka. Blir det fler gånger får jag väl göra Loke-hål på min egen sadel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.