Fototapet på plats!

Igår efter lunch tog vi tag i fototapeten till Noras rum. Nora sov och vi hann väl förbereda allt innan hon vaknade i alla fall, haha. Men det är ju väldigt smidigt att tapetsera med de här fototapeterna; de är smala och enkla att hantera, bara limma på väggen och trycka dit! Så Axel löste det mesta själv medan jag roade barnen.

Vi lekte lite blandat uppe och nere.

Och i mellanåt kom vi in i Noras rum och störde Axel en stund innan vi fortsatte leka på behörigt avstånd från hink med tapetlim, vassa knivar och nyuppsatt tapet.

När tapeten var uppe var vi snabba med att sätta tillbaka kontakterna som saknades, känns alltid lite olustigt att ha de ”öppna”.

Sen tog vi paus för middag och därefter satte vi upp listerna, som ju var målade och klara!

Grymt nöjd måste jag säga! Kanske inte ser ut som ett barnrum precis, haha, men det blev en väldigt go känsla i rummet.

Så nu är det bara garderobsdörrarna som saknas Som ni kanske minns sågade vi nya dörrar dit, men materialet blev för sladdrigt/skevt så vi ändrar oss igen och har nu i stället satt renoveringstapet på de gamla dörrarna. Och så vänder vi dem så den gamla framsidan kommer på insidan i stället (där vi satte tapet). Så nu ska de bara målas en eller antagligen två gånger, på med gångjärnen igen och nya handtag så är de också klara!

En bra dag helt klart. Och vi var väl värda en timme i soffan innan det blev vår tur att gå och lägga oss. Det tyckte uppenbarligen katterna också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.