Söndag

I dag vaknade vi upp till några millimeter snö, det blir genast så mycket ljusare och finare ute. Det syntes helt klart att vi saltade ridbanan igår, hoppas nu bara inte saltet blev ”förbrukat” på att smälta snön utan att den gör banan lite mjuk också. Det visar sig de kommande dagarna..

Efter frukost gick vi ut; jag, mormor och barnen gick på ponnypromenad och Axel gick på jakt.

Vi gick ner till sjön där vi drack varm nyponsoppa och åt en clementin innan vi gick vidare hemåt. Nora fick åka ponny en bit!

Storebror fick ett trots-anfall, lillasyster fick inte rida!! Men det hann gå över tills vi kom hem igen. Då blev det pannkakslunch och mormor åkte hemåt.

Medan Nora sov middag blev det lite innelek.

Och Axel slipade första lagret spackel i hallen, och la på ett nytt.

På tal om hallen så ringde Axel till husets förra ägare idag och fick bekräftat att väggen mot köket, som vi gärna hade rivit, är bärande och den blir således kvar. Hallen och köket blir därför uppdelade till två projekt vilket är en fördel eftersom vi nu kan göra klart hallen helt och hållet. Lite synd på köket, men vi ska klura lite och kommer nog på nåt annat kul. Just nu funderar vi på att bygga en vägg i stället, tvära kast som ni hör.

Hallen kommer nu då få renoveringstapet, vita väggar, vitlaserat tak och antagligen mörkgrått klinkergolv. Kommer bli kanon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.