Renoveringsdag

Även den här dagen har handlat om hallens renovering, kanske låter tråkigt men jag tycker att det är kul! Alla moment kanske inte är jättekul, framför inte nu när vi fortfarande är på ”rivningstadiet”, men så fort vi kommer till uppbyggnadsfasen blir det ju mycket roligare!

Vad har vi rivit nu tänker ni? Jo, golvet! För att kunna göra upp en plan var vi ju tvungna att se vad som fanns under trägolvet.

Vi var många som hjälptes åt så det gick snabbt. Loke fick ha en riktig liten hammare den här gången så han kunde vara till nytta på riktigt.

Under trägolvet låg det nån skiva som vi också slet ut. Och under där ett ganska så stabilt men lite ojämnt gammalt trägolv. Så planen är att jämna till golvet, lägga gipsskivor och sen klinker på det. En liten tur till Hornbach blev det och vi har nu det mesta hemma.

Lös tapet är nedriven, spacklet är slipat och hundra spikar är utdragna från golvet. I morgon blir det en tripp till tippen, och kanske blir det nåt spacklat eller taket nymålat. Vi får se.

Eller så har vi så fullt upp med att rädda lillasyster från alla hyss att vi inte hinner med nåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.