Misslyckad tippen-tripp

Klockan tio hade jag en stalldate med Ebba och Sofie, så när hästarna var klara red vi ut tillsammans. Lite hårt och fruset i backen så det blev mest skritt, men en go runda ändå. Och bonus för mig då båda mina hästar fick röra på sig.

Efteråt fyllde vi släpet med skräp och åkte till tippen. Som var stängd.. Såklart. Trettondagsafton är det ju idag. Lite klantigt, och extra dumt just idag för i morgon ska Kaprifol åka släp så det var ju bara att åka hem och tömma släpet igen. Nu ligger skräpet samlat i en hög i alla fall om man ska hitta nåt positivt ur det hela, men annars kan Noras senaste lek beskriva känslan.

Arga leken gör hon hela tiden vid matbordet, hon vinner varje gäng, vem blir inte full i fniss när man möts av det här ansiktet?

Efter lunch körde vi vidare med hallen. Nils var snäll och kom över och gav Axel en snabbkurs i bredspackling av vägg. Väggen mot köket var nämligen väldigt vågig så den behövde jämnas till lite.

Så den är nu spacklad, samt lite andra små hål mm.

Lekt har vi gjort också, och varit ute och nattat djuren. Nu på kvällskvisten när barnen sover har jag spacklat alla dörrlister till hallen och Axel målar första lagret färg i taket. Det sista mörka taket i huset!

Anledningen till att jag inte har spacklat golvlister är att vi inte kommer sätta upp dem igen. Vi kommer i stället låta klinkerplattorna gå upp nån decimeter på väggen.

Work in process.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.