Dressyrträning

Upp och äta frukost, och sen ut och fixa hästen inför dagens träning i Charlottenberg.

Lastning och resa gick bra och när vi var framme fick Kaprifol skritta och trava fram lite på linan, idag skulle nämligen Åsa rida och inte jag. Det var ju ett par månader sen hon gjorde det nu så jag tänkte det kunde vara kul om hon gjorde det igen.

Över lag gick träningen bra men Kaprifol var rätt ofokuserad och lite sprättig idag, lite stretig med munnen/huvudet och inte riktigt ”med”. Stundtals var hon kanonfin, och de allra sista minutrarna av träningen kändes det som att hon landade lite, men annars var det inte den bästa träningen. Kanske vädret, kanske att det var lite rörigt i ridhuset idag, kanske nåt i munnen som behöver åtgärdas, eller en lite dålig dag helt enkelt.

Vi får se, det är ändå dags för tandkoll och vaccination nu i januari så det ska kollas upp oavsett.

Även hemresan gick bra och snön hade redan börjat singla ner. Det väntades ju komma en del snö resten av dagen och natten så båda hästarna blev inpackade i täcken.

Kul med lite riktig vinter! Det ser ut som det ska hålla i sig ett tag också. Lite synd att min julledighet precis är slut, men det får bli snö-lek i helgen helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.