Mjukstart

Långledigheten över jul i slut, i går styrde jag bilen till Borås igen för jobb. Liite tråkigt att jobbet börjar samtidigt som snön kom, men det är ju helg om bara ett par timmar så jag räknar med att det blir lek i snö i helgen! Jag fick flera filmer skickade till mig igår när Axel och barnen åkte snowracer i trädgården. När jag kom hem var det ju såklart mörkt ute, vi åt mat, lekte lite inne och när barnen somnat gick jag ut till stallet. Kaninerna fick nytt vatten, det fryser ju nu när det är minusgrader så de får nytt vatten morgon och kväll, precis som hönsens vatten. Hästarna och fåren har en värmebalja så de har ju vatten hela tiden. Vi har en värmeplatta till hönsens vatten också men vi har inte kopplat in den, för den har inte riktigt behövts än egentligen och det är lite krångligt att dra sladd till hönshuset. Men blir det kallare så gör vi det såklart.

Assim fick springa lite på ridbanan också. Vi saltade ju banan och den var fin innan snön kom, och den var helt okej igår också. Axel och Loke plogade den lite under torsdagen och det var fortfarande lite mjukt under snön som var kvar så Assim kunde springa i alla gångarter utan problem. Han såg pigg och fräsch ut! Beatrice hade ridit Kaprifol tidigare under dagen så båda hästarna var motionerade när jag gick in för kvällen.

Sista timmen av dagen tillbringades i soffan, i helgen tar vi tag i hallen igen tänker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.