Buskul i snön

Ledig dag, snö, solsken och hästar! Klart vi skulle åka pulka!

Kaj och Tilda kom med barnen, och Nils och Marsha kom upp också. En sån här utomhusaktivitet kan man ju inte missa! Barnen fick åka efter Assim.

Men en och annan vuxen blev det också!

Jag satt bekvämt på Kaprifol och drog först tefat med Nils och Tilda, och sen plockade Axel fram skidorna.

Kaprifol var en pärla och drog i både skritt, trav och galopp! Hon studsade dock lite när jag gasade på så för att inte riskera för mycket tog vi det ganska lugnt, haha.

Avslutningsvis tog vi lite fika och smörgås i solskenet.

Efter detta blev det hög tid för Nora att sova och vi var ganska nöjda med den friska luften för tillfället så hon fick sova inne.

Vi har även grejat lite med hallen. Slipat och spacklat det sista på väggarna, så en slipning till så är de redo för renoveringstapet. Och Axel har börjat jämna till golvet och det är också nästan klart, det är bara ena hörnet som är mycket lägre än allt annat så nån lösning behövs där. Får klura lite.

Annars har vi städat lite, tvättat och kört en höbal till hästarna. Och försökt locka ut hönsen i snön i hönsgården men de var väldigt svårövertalade. Får se om de kan tänkas gå ut i morgon så jag kan städa. Tre ägg hade de lagt åt oss idag också!! Kanske är de på väg ur sin vintervila nu när dagarna blir längre igen. Håller tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.