10:e januari

Höjdpunkterna för idag kommer här! En snögubbe blev till ute i kramsnön, bäst att passa på innan allt antagligen regnar bort i morgon.

Lite snowracer-åkning blev det också för pappan och barnen medan jag fixade pannkakor till lunch.

Nora sov efter lunch och då lekte vi inne och vi fortsatte med det även en stund efter att hon vaknat. Bakade lite kakor, läste bok och byggde med duplo. Ibland försvinner det ena barnet när man leker med det andra, blir det tyst vet man att det är dags att se vad som händer.

Axel hade ett möte på em och när han var klar gick vi på en promenad via sjön.

Maten hade puttrat på spisen sen lunchtid så vi behövde bara koka lite ris när vi kom hem. Sen blev det lite mer lek och sanering av kök och sen var det dags för läggning av barn. Det gick smidigt så vi var snart igång med att greja lite med hallen. Axel har ju hyvlat flitigt på ojämnheterna och det är mycket bättre, men ena hörnet var ju mycket lägre än resten av rummet så det har vi nu fyllt upp med lite prima betong. Håligheterna i listnivå i ytterväggen har också fyllts ut med lite betong.

Så nu (när det härdat) är faktiskt golvet klart för läggning av golvgips och klinker! Status för väggarna är att det ska slipas en sista gång, och sen kanske vi ska göra ett litet infällt nyckelskåp också innan vi tapetserar och målar. Vi får se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.