Färg!

Bara vitt än så länge, så det blev ju ingen större skillnad mot den vita renoveringstapeten. Men som ni förstår grundmålade jag väggarna i hallen igår! Det betyder ju att det är möjligt att sätta igång med det första lagret med grå färg idag, får se om det blir så eller om vi hittar på nåt annat. I går på vägen hem från jobbet köpte jag med mig den gråa färgen hem i alla fall, och valet föll på Jotuns 10342 Kalkgrå, en varmgrå färg som vi tror kan bli fint i hallen. Så det får vi hoppas på!

Medan jag målade var Axel ute i stallet och fortsatte greja med vattnet. Han satte upp varmvattensberedaren i sadelkammaren och har kopplat lite rör, så det går framåt! Några tränshängare har fått monterats ner för att ge plats åt beredaren, men de kommer komma upp igen fast i mindre format. Men det var ändå fyra hängare som var tomma nu så om det blir ett par färre överlever vi nog.

Ja det blir ju inte mer plats i vår lilla sadelkammare, men det är smällar man får ta! Blir nog kanon detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.