Kalkgrå

Igår jobbade jag hemifrån, jag hade möten i stort sett hela dagen så det var inte så stor idé att åka in till Borås för det! Axel var iväg med barnen efter lunch så när jag var klar vid fyra började jag laga mat och medan den stod i ugnen gick jag ut och fixade djuren. Och så fort Axel och barnen var hemma åt vi mat.

Nora är söt, hon äter sin mat (och vill inte ha mer när man erbjuder) och när Loke är klar och gått /smitit från bordet är hon snabbt uppe på hans stol för att se om det finns nåt kvar att äta upp. Det finns det ofta!

Efter maten lekte vi kurragömma och sen blev det städning och lite Brandman Sam på Netflix innan tandborstning och läggdags. När barnen somnat satte vi igång att greja! Axel gick ut till sadelkammaren och tog reda på exakt vilka kopplingar som saknas till vattnet, så jag kan köpa det i Borås idag, och jag började måla med kalkgrå färg i hallen!

Det är ju alltid lite spännande när man öppnar färgburken och börjar måla med en ny färg. Hur ska det bli? Först ser det ju ofta ut att vara en väldig kontrast mot det vita. Men oj så fint det blev!

En strykning till och sen kan dörr- och taklisterna sättas upp! (Det bästa momentet, alltid!) Och efter detta ska vi lägga en sockelkant med samma plattor som golvet.

1 tanke på “Kalkgrå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.