Fruset minst sagt

Tio minusgrader är kanske inget egentligen men det biter ju ändå lite i kinderna när man kommer ut. Assim hade frost i pälsen och Kaprifol var faktiskt lite kall så hon fick mer täcke på sig. Antagligen för att höet tagit slut under natten, men det gjorde vi ändring på när vi kom ut.

I övrigt gick dagen åt till städning åt alla djur och städning i huset också. Och så väntade vi och väntade och väntade på att familjen Enberg skulle dyka upp! Förra helgen var vi ju hos dem så den här helgen är vi hos oss. De hade med sig hjorten som Axel sköt förra helgen, och den styckades till små fina köttbitar under kvällen.

Jag och Susanne var ute med alla barnen under tiden, och nattade djuren och åkte pulka och snowracer efter Assim. Till slut hittade vi en konstellation som alla barn var nöjda över; Nora och Lucas satt på snow racern, Loke därefter i pulka och Oliver satt på Assim. Han knatade på utan bekymmer och vi travade lite tillochmed, så duktig liten ponny. Det kunde vart lite mer snö, men man får ju ta det man har!

I morgon ska Axel och Johan jaga igen och vi andra har planer på att åka ner till sjön och leka på isen. Och så kanske det blir nåt ponnykul också, vi får se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.