Heldag utomhus

Det är inte många timmar som ”slösas bort” med sömn när man har morgonpigga barn! Axel och Johan åkte vid strax efter sju för dagens jakt, men jag och Susanne och barnen var kvar hemma. Vi var snart ute och tog hand om djuren, lekte i den ganska så tunna snön och så åkte vi ner till sjön och lekte på isen. Utan skridskor dock, men barnen hade kul ändå.

Det strålande solskenet kom dock inte förrän efter lunch, som intogs efter is-leken. Vi tog oss snart ut igen för att njuta av detta. Nora somnade i barnvagnen och resten av barnaskaran fick åka ponnyvagn.

Så fint ute!

När vi var tillbaka var klockan närmade tre. Barnen gungade och lekte lite medan jag grejade lite med vatten till alla djur mm, men sen gick vi in.

Nora gör allt som storebror gör. Kör fast med traktorn, låter som en traktor, låtsas trilla av traktorn…

Efter lite frukt till mellanmål åkte Susanne och barnen hemåt, ungefär samtidigt som Axel skrev att han var klar med jakten. Två hjortar och två rådjur blev det, ingen som föll för Axels bössa idag dock.

När han kom hem blev det middag, dusch och läggdags för barnen. När de sov gott lade vi monitor utanför deras dörrar och gick ut till stallet tillsammans. Kvällsfix med djuren och så kom de sista slangarna på plats till varmvattnet. Så när vi var klara kunde vi tvätta händerna i varmt vatten ute i stallet!! Vilken lyx. Lite småfix kvar men det funkar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.