Kaprifol

Jag har nog inte uppdaterat om Kaprifols status än va? Hon kändes ju konstig för en dryg vecka sen, så hon fick ett par dagars ledigt. Jag kikade på henne i helgen med Axels hjälp och då såg hon ut som vanligt så jag satt upp och red dagen efter och även då kändes hon som vanligt. Så ja, det går ju bara att spekulera i vad det var som inte kändes helt normalt förra veckan. Förhoppningsvis var det något tillfälligt som inte kommer tillbaka! Men det lär jag ju märka snart.

Igår åkte Axel iväg för att klippa av sig håret på eftermiddagen så då stod jag där med två barn som ville åka pulka och en häst som gärna skulle röra på sig. Fanns ju bara en sak att göra!

Axel hade ju plogat just här så det var lite tunt med snö, men vi kom snart in i skogen där det var prima snö! Kaprifol var en pärla, det är ju lustigt att man alltid ska hitta på såna här saker när hästen i princip har vilat en vecka.. Men hon tyckte det var jätteroligt och drog på hur fint som helst. Barnen ropade TRAAAVA och jag sprang mig genomsvettig i snön, Kaprifol visade upp sin finaste trav med mycket luft under hovarna. Hela vägen bort till båten i skogen gick/sprang vi. Nästa gång sätter jag på sadeln och rider i stället, är ju perfekt att motionera den stora hästen med två barn på släp!

Ja jag hittade inte bröst-delen på tolkselen så Assims bröstsele fick duga, haha.

Inser ju också att den där släden jag köpte även passar efter Kaprifol…. Nästan lite synd att jag sålde lokselen, fast den passade ändå inte på Kaprifol och var ju rätt klumpig ändå. Men kanske kan hitta nån billigare bröstsele begagnat till henne för att åka släde en gång om året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.