Vår förskola

Ända sen start är vi väldigt nöjda med Lokes förskola och personalen som jobbar där. Loke trivs bra och personalen är engagerad, hjälpsam och trevlig. De är ute mycket och går på små utflykter i byn, leker i Byahallen och pysslar och läser böcker inne. Inför den här terminen fick vi papper hem att de började använda sig av det webbaserade verktyget Schoolsoft för att lättare sprida information till oss föräldrar, vi fick inloggningsuppgifter och uppmanades att logga in. Min första tanke var att det mest var lite knöligt att behöva logga in och tänkte att det mest var tråkig och onödig information som skulle läggas upp där, haha. Men ack så fel jag hade!

Först nu i veckan loggade jag in där för första gången och insåg att det ju nästan var som en blogg och vi fick en helt ny insyn i lite aktiviteter som de gör tillsammans med barnen.

Så här stod det exempelvis om tisdagen:

Hur roligt som helst att få ”vara med” och läsa lite om vad de gör om dagarna. Axel fastnade ju dock på det där med att barnen hade provat med magneten på en sten, och den var inte magnetisk. På onsdagsmorgonen när jag åkte till jobbet såg jag att det låg en sten på köksbordet, men jag reflekterade inte så mycket mer över det. Sen kunde jag läsa på förskolans ”blogg”:

Ja ni kan väl gissa vilken förälder som hade med sig stenen va? Kul tycker jag! Jag frågade lite om magneter när jag kom hem sen, och Loke berättade genast om saker som de upptäckt, och han visste ju att vi hade magneter på kylskåpet.

1 tanke på “Vår förskola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.