Torsdag

Ja torsdagen rullade på i vanlig ordning, jag åkte till Borås och jobbade och Axel lämnade Loke på förskolan. På eftermiddagen hade de varit nere och åkt skridskor på sjön, roligt att vi har en riktig vinter i år med både is och snö!

När jag kom hem stod maten redo och efter det fanns det lite tid kvar till bus. Nora brukar ta på sig sina stövlar eller sin mössa mest hela tiden, nu har hon avancerat till att även ta på sig sin halsduk. Kanske tycker hon att vi har det kallt hemma? Just nu har vi det iof, hehe. Får skruva upp värmen ett snäpp tror jag. Det kommer fler ord nu också! Hoppa/hoppla är det senaste, och så mössa såklart (fast mer i stil med möööö).

Vi kvart över sex hade vi styrelsemöte i Gäseneryttarna, digitalt, så det var bara för mig att gå ner i källaren och logga in på TEAMS. Rätt smidigt ändå att inte behöva åka hemifrån, även om möteskvaliteten inte alltid blir lika bra som ”live”. Jag avslutade några minuter i förväg för att kunna gå upp och lägga ett av barnen.

De somnade enkelt och jag och Axel grejade lite med hallen som tagit ett par kliv framåt de senaste dagarna. Dörrkarmarna är målade, dörrlisterna är uppe och igår satte vi upp även taklistern! Det som saknas nu är att taklisterna ska målas och sockellisterna ska upp (flera moment där i med sågning av klinkerplattor, fix och fog mm). Och så ska vi ju fortfarande göra ett hål i väggen, haha. Känns ju bra när allt är typ klart…. Men vi väntar fortfarande på tavlan/postern som vi har beställt, som ska täcka hålet.

Så fint blir det!!

Och avslutningsvis lite ägg! Vi får ju nåt ägg per dag lite sporadiskt, men nu blir det nog fler framöver för nu har sommarens kycklingar börjat lägga sina första ägg! Så söta!

4 tankar på “Torsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.