Tisdag i kyla

I går hade vi ”veckans träning” på jobbet, det brukar vara på onsdagar men denna vecka bytte vi till tisdag. Isande vindar och nästan tio minusgrader, så det tog en stund innan kroppen blev varm. Därav tog det lite emot att gå ut igen på kvällen, men det var ju bara att pälsa på sig!

Men det var inte så farligt faktiskt, visade det sig. Isvindarna hade lagt sig så luften var stilla. Jag fixade djuren (får, kaniner, höns) och sen fick även hästarna vatten och sen tog jag in Kaprifol för lite ridning. Även hon fick bli lite påpälsad under framskrittningen, tog av täcket sen när vi joggat oss varma.

Pigg är förnamnet på fröken, lyckades galoppera lite både på gärdet och på ridbanan faktiskt, ytterst kontrollerat dock så inte riktigt nån ”energi-ventil” men hon blev lycklig av att få den gångarten i alla fall. Hon var väldigt nöjd efteråt (och kändes jättefin hela passet) så nån nytta gjorde det väl ändå.

Även Assim fick röra på sig, gäller att passa på när jag har ångan och värmen uppe. Han fick en promenad + lite longering på banan. Inte lika roligt som att bli tömkörd sa han, men han knatade på i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.