Filmstjärnor

Igår fick vi barnvakt hela dagen av Axels föräldrar. Jag jobbade i Borås i vanlig ordning och Axel åkte till Göteborg för att vara filmstjärna för en dag. Han är delaktig i ett projekt med Göteborgs Energi och de skulle göra nån slags reklam/informationsfilm där Axel alltså fick några sekunder av fame. Jag kommer självklart länka till filmen när den kommer ut!

Jag kunde ju såklart delge all min enorma erfaranhet av filmning till Axel innan, några av er minns väl den förträffliga filmen Skagern Runt? Den ligger här hemma i byrålådan annars, om någon vill fräscha upp minnet. Fantastiskt mästerskap, där jag ju även var en av producenterna…

Och nu senast medverkade jag i ”The Right Marble”, en film om provning av marmor inför byggandet av Obama Presidental Center i Chicago. Själva bygget verkar lite försenat men det ska nog vara på gång i år.

Filmen hittar ni här! https://www.youtube.com/watch?v=xPsThE0ev0w

Jag hittade ingen passande bild till inlägget så det får bli en riktigt gammal goding.

2 tankar på “Filmstjärnor

  1. Men alltså du måste ju lägga upp och länka till det mästerverket! Jag kommer inte ihåg ett dugg om Skagren runt-filmen mer än att ni gjorde den men nu blev jag supernyfiken 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.