Gäller att passa på!

Ja snön lär ju snart vara borta för i år så det gäller att passa på med släden! Jag tog med mig barnen ut till stallet så fort jag var klar med jobbet. Eftermiddagssolen lyste gott på oss!

Lite för gott tyckte Assim som nästan somnade medan jag spände för och packade in barnen.

En liten runda i skogen blev det på drygt tre kilometer. Jag tänkte först köra hela vägen ner till Birgers vändplats men sista biten på den grusvägen hade för stora stenar under snön så jag fick vända lite tidigare. Vi körde en extra sväng över gärdet i stället så vi kom upp på andra sidan stallet.

Efter detta blev det middag och sen hoppade vi in i bilen, kopplade släpet och åkte till ett sågverk i Vesene för att hämta ett lass spån. Det funkar ju inte jättebra med pellets när det är så här kallt, och den var ändå slut nu så det passade ju bra. Väldoftande kutterspån var det, lite blandat med finare sågspån. Det lilla barnet var inte jätteglad i bilen medan vi lastade så det blev inget stort lass, men vi får åka dit igen helt enkelt. Väldigt smidigt var det, vi backade intill spånhögen och skyfflade rakt in i släpet och när vi kom hem backade vi intill ligghallen och skyfflade ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.