Check

I helgen fick vi inte några saker på att-göra listan avklarade, men vi hade ju mycket annat skoj för oss! Så därav tog vi tag i lite grejer i går kväll när barnen somnat i stället. Axel gick ut och nackade två av våra tre överflödiga tuppar, nåt som vi borde gjort för länge sen. Det har varit rätt rörigt i flocken nu när de börjat bli könsmodiga och varit på både varandra och hönorna. Så väldigt skönt att det blev gjort! Den tredje överflödiga herren är det en vän till Axel som vill ha, så får se om vi kan bli av med den också snart.

Jag målade taklisterna i hallen, också en bra grej att få klart! Vi fick även hem tavlan/postern som vi beställt och som ska pryda vårt dolda nyckelskåp i hallen, superfin är den! Har glömt ta bild så det får bli en annan dag. Axel åker till IKEA med barnen idag och ska bland annat köpa en ram till den, så får vi se om vi kan få gjort nåt hål i väggen till helgen kanske.

Övrig inredning i hallen kommer bestå av en spegel. Jag åkte via Sandared igår för att hämta en begagnad, men när jag kom dit så var det inte samma spegel som var i annonsen… Ett ärligt misstag från säljaren, för de var ganska lika, men ändå inte någon som vi ville ha. Så jag fick åka därifrån tomhänt! Men det dyker väl upp någon nån annanstans.

Sen har vi ju fortfarande sockellisterna kvar att såga till och sätta fast, kanske också kan bli ett helgprojekt. Det har ju inte varit så lockande att ta tag i det när det varit 10-20 minusgrader ute, eftersom plattorna kapas utomhus. Men nu är det ju helt klart behagligare temperaturer ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.