Gårdagen

Axel hittade tyvärr inte någon passande ram på IKEA igår, men de kom hem med lite andra smågrejer i alla fall, så får vi leta vidare efter en ram. Nora fick en sänglampa, hallen fick en ny lampa och Axel hittade även lite lamp-delar till vår blivande älglampa som vi började på för evigheter sen. Kanske kan den bli klar snart! Hallen fick även en enkel fristående klädhängare tills dess att vi fixat nåt mer permanent. Och idag ska jag göra ett nytt försök att få med mig en spegel på vägen hem! Håller tummarna för att det går bättre idag…

Under eftermiddagen fick Kaprifol komma ut och lufta sig, det är så härligt att ljuset börjar komma tillbaka nu. Kaprifol var taggad idag och var rädd för det mesta av någon anledning. Men hon sköter sig ju ändå rätt bra så det var ingen fara. En liten kortare uteritt blev det, men två ordentliga galopper klämde vi in i alla fall, så vi var nöjda båda två när vi kom tillbaka.

I övrigt närmar sig helgen fortare än vanligt! Mormor har sportlovsledigt denna vecka och kommer ner till oss i morgon, så därför har jag tagit ledigt på fredag. Ska bli härligt med långhelg, och sällskap på det! Det snöar för fullt i skrivandes stund så jag tänkte vi skulle försöka oss på en slädtur med Assim innan snön börjar töa bort till helgen! Blir nog sista för säsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.