Fredag och lördag

Jag åkte tidigt från jobbet i fredags, ganska välförtjänt efter två intensiva veckor med SWEDAC ”på besök”. Visserligen digitalt men ändå. Nu är det avklarat i alla fall och nu ska vi i stället ta tag i avvikelserna/förbättringsåtgärderna som det hela resulterade i. Men det ska nog gå bra.

Efter en kort fika gick vi ut på en eftermiddagspromenad. Loke på Assim!

Och Nora på Axel!

Lördagen kom och vi körde på storstädning i huset. Alla hjälpte till!

Pannkakslunch intogs och sen gick jag ut till stallet och lämnade familjen inne. Nora sov och pojkarna lekte. Jag fick sällskap av Diana så vi red ut en runda tillsammans, åtta kilometer fick vi till. Bra träning inför våra mil-rundor vi ska rida i april-maj sen. Det blir ju mycket skritt men vi travade på där det gick och Kaprifol har bra kondition så hon var fortfarande vid gott mod när vi kom hem.

Jag mockade även lösdriften och städade åt kaninerna medan jag var ute. Kaninerna är så söta mot varandra, de vilar ”ihop” på var sin sida av nätet.

Precis när jag var klar vaknade Nora och resten av familjen kom ut. Vi tog en promenad tillsammans och Loke cyklade. Det är fascinerande hur snabbt han lär sig när väl poletten trillat ner. Han kan inte riktigt komma igång själv ännu och det blir snabbt tungt i uppförsbackarna men annars är det bara att ge honom lite start-fart så cyklar han helt själv, och stannar också utan att behöva drutta i backen.

Till sist blev det middag, dusch för barnen och mamman, och lördagsmys i soffan i form av mango och lite Gott&Blandat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.