Sockerbröllop

Så var det 15:e mars igen och jag och Axel firar vår bröllopsdag! Sex år har det blivit nu och därmed firar vi ”sockerbröllop”. Jag kollade upp det först nu men inser att vi anammade detta fullt ut i helgen då vi kalasade på glass, godis, kex och getost, mango, choklad och oliver. Inte riktigt allt på samma gång, men nästan i alla fall.

Inte heller i år firar vi på något större sätt, vi funderar alltid på det innan men kommer inte riktigt fram till vad vi ska göra, haha! Och inte heller i år är det ju läge att äta på restaurang, gå på bio eller nåt i den stilen. Så vi håller oss hemma!

6 tankar på “Sockerbröllop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.