Tisdag

Igår jobbade jag hemma och gick upp samtidigt som familjen, de vaknar ju tidigt så det blev ingen direkt sovmorgon även om det kanske lät så. Men det är mysigt att äta frukost ihop! Vid halv åtta ungefär kom jag igång nere i källaren och Axel traskade strax bort till förskolan för att lämna Loke. Han var hemma hela förra veckan eftersom vi varit lite snoriga allihop, men nu är det bara Nora som är aningens snorig fortfarande, så Loke fick komma tillbaka till förskolan. Han längtade hela förra veckan!

Efter jobbet var vi ute i solen och lekte lite och fåren fick sin andra dos med vaccin. Det gick väldigt enkelt att ge dem faktiskt, vi gjorde det själva den här gången och sen åkte Axel bort till Sofia efteråt och gav deras får tillsammans med henne.

Inga lamm-uslingar har behagat titta ut än… Men nu har även Vitnos börjat sätta lite ljuver så nåt händer ju. Hon är dessutom riktigt stor så vi funderar på om hon kanske tillochmed har två lamm, trots att första-lammare oftast får ett. Men vem vet, vi får se!

Axel har fortsatt limma lite brädor till skåpet i hallen också, nu tror jag alla är limmade så nu ska de slipas jämna och fina och sen typ lackas eller nåt innan vi bygger ihop det som en låda. Först efter det gör vi hålet i väggen, så gör vi det efter lådans storlek liksom. Ramen är spacklad och slipad också!

Sneak peak på tavlan/printen som kommer pryda hålet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.