Torsdagen

Inga fler lamm än, men denna är ju söt så det räcker och blir över!

Annars då. Jobbdagen igår rullade på, jag jobbade hemma så eftermiddagen blev lite extra lång. Jag och barnen lekte inne medan Axel fixade middagen.

Nora har lärt sig två ord till (vad jag kommer på): Hallon och dricka. Hallon för att det finns små hallonbitar i den nya frukostmüslin och det är även en bild på hallon i hennes nya favoritbok vi läser till kvällen. Låter kanske mer som arron, men helt klart förståeligt ändå i rätt sammanhang. Dricka sa hon vid ett tillfälle när Loke sa att han var törstig, då nickade Nora våldsamt, formade händerna runt ett låtsasglas och sa ”igka”.

Efter middagen gick vi ut, Axel och Loke cyklade en sväng och jag och Nora mockade lösdriften och så fick hon rida på Assim. Till skillnad från storebror som är lite försiktig vill hon gärna trava och skrattar högt när hon studsar omkring när Assim tar några försiktiga travsteg. Det blev ingen bild på den svarta ponnyn, så det får bli en på den bruna i stället.

När Axel och Loke var tillbaka tog han med sig barnen in och jag tömkörde Kaprifol lite kort på ridbanan innan det var dags att natta barnen. Hon var superfin och jobbade på bra. Vi har fått rätt bra ordning på skänkelvikningarna åt höger också, vänster är svårare men det handlar nog mest om mitt handhavande, hehe. Jag och tömkörnings-Emeli håller på att titta på ett datum för träning i april, så jag håller tummarna för att vi hittar nåt som passar!

1 tanke på “Torsdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.