Produktiv helg Del 1

Vi inledde helgen med att göra en to-do-list så redan här avslöjar jag ju delvis vad vi har pysslat med. Men vi har gjort en del utöver det som står på listan så ni vill förhoppningsvis fortsätta läsa ändå!

Det första vi tog tag i på listan var fårkärran. Golvet och hälften av väggarna blev ju klara förra arbetspasset och nu fixade Axel klart resten av väggarna. Nu är det bara baksidan kvar, där det ska bli nån form av dörr. Jag har dåligt nog ingen bild på detta men medan Axel grejade åkte jag och barnen ponnyvagn!

Sen blev det lunch, sovdags för Nora och jag lekte en stund med Loke innan jag gick ut till Kaprifol. Hennes fram-boots har sett sina bästa dagar för ganska länge sen så häromdagen beställde jag nya. Och passade på att prova en ny modell som verkade intressant och med en del fördelar jämfört med de gamla.

Jag skrittade fram ute och red ett kort pass på banan som provomgång och det verkar inte så tokigt!

Axel och barnen kom ut samtidigt som jag var klar och vi satte igång med projekt Rutschkana. Båda barnen är galna i detta fenomen så när det blev över lämpligt spillvirke var det ju bara att sätta igång.

En hel lekpark här snart, hehe.

Harva ridbanan gjorde vi också, det stod ju på listan! Och mockade lösdriften, och läste böcker.

Till kvällen blev det honungsmelon och Bamse, båda barnens favorit lyckligtvis!

Fortsättning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.