Grönt ljus

Nu har vi fått tummen upp både från länsstyrelsen och kommunen att vi får sälja köttlådor från våra lamm till fler än bara familjen. Vi är nu registrerade som primärproducenter av livsmedel! Lite fränt ändå. Igår kväll satt vi därför med lite pappersarbete så vi har koll på allt inför en kontroll från länsstyrelsen, som kommer ske någon gång. Det gäller att visa på städrutiner i fårstallet, ha uppdaterad stalljournal över fåren, dokumentation över inköpt och levererat foder och såklart eventuell medicinering och spårbarhet från lamm till köttlåda.

Så nu får vi väl hålla tummarna för att det blir fler än bara ett lamm så vi har lite lådor att sälja till hösten! Enligt statistiken kommer ett gäng i morgon…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.