Sol och långledigt

En ledig dag är till ändå, men ändå finns det fyra kvar!! Fantastiskt. Vi inledde gårdagen med frukost och premiär för fläta i håret.

Den blev dock inte långvarig för det kom en storebror och tog tag i tofsen.. Efter frukost gick vi ut och fodrade djuren och började med lite småfix. Snart kom mormor! Resten av dagen gick snabbt och jag har varit väldigt dålig på att ta bilder. Men vi har mockat åt hästarna, städat åt hönsen och burit runt båda kaninburarna till trädgården och städat ur kaninboxen. Även kaninerna fick hänga med burarna till trädgården så nu är de ute i solljuset och kan njuta av solvärmen.

Axel har städat lite hos fåren och grejat med dörrarna till fårkärran, och de ska väl bli klara idag tror vi. När Nora vaknat efter sin sömn åkte vi stora ponnyvagnen. Vi mötte Elsa, Lokes bästis, efter en bit och hängde då med dem till ”lekplatsen” utanför församlingshemmet. Assim fick vila från vagnen en stund medan barnen roade sig på bästa sätt.

Snart blev det dock hög tid att åka hemåt! Middag stod högt upp på listan så det var bara att sätta igång direkt. Västerbottenostpaj blev det, inte illa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.