Glad Påsk

Långfredagen inleddes med ponnyvagn! Ett riktigt styrkepass för Assim med tung vagn i uppförsbackarna, men det är ju nyttigt det också ibland.

Axel har grejat med fårkärran och den har nu fungerande dörrar i bak! Det enda som saknas nu är nån slags hasp också.

Igår körde vi all in på middagen och det blev grillade lammkotletter, från våra egna lamm såklart, till huvudrätt och så blev det after eight mousse/ variant av cheesecake till efterrätt.

Riktig påskfest alltså!

Nora fick prova en ny klänning dagen till ära, det finns ju så det räcker till en ny varje dag bland arvegodset. Här komplett med brumljud, därav lite lustigt ansikte, haha.

Idag har vi sopat ur garaget och rensat lite ogräs utanför, fått på sommardäcken på släpet och så hämtade vi ett lass spån vid sågverket. Mormor och barnen stannade hemma och lekte.

Efter lunch såg jag, Loke och mormor över sommarhagen vid huset medan Nora sov, och Axel började med röjsågen vid nya hagen uppe vid Holms. När Nora vaknade gick vi upp med fika och sa hej. Lite motorsåg blev det också, det arbetet fortsätter i morgon!

Och ja, statistiken hade ju fel. Inga lamm vare sig fredagen eller lördagen… Oklart när vår nästa gissning är. Kanske det inte blir fler lamm? Tackorna kanske bara var ätit lite för gott i vinter!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.