Häst och ponny

Igår när barnen somnat (och jag lyckats låta bli) gick jag ut till stallet. Mockning och ridning stod på schemat! Det var fortfarande ljust ute och jag inledde med att skritta fram ordentligt ute och sen blev det ett dressyrpass på banan. Jag kan ha råkat anmäla mig till en online-dressyr-tävling så får träna lite programtidning nu, minst sagt. Jag har inte tävlat dressyr sen ponnytiden var jag kan komma på! Men det ska bli kul att testa, man får dessutom rida lätt i traven så lite fusk blir det ju, men roligt ändå.

Idag har både ponnyn och hästen fått ordentligt med motion. Jag och barnen åkte ponnyvagn under förmiddagen, en runda på nästan sju kilometer för de små långhåriga shettisbenen.

När vi var tillbaka åt vi lunch och Nora somnade gott. Axel, som fortfarande är lite hängig såg på film med Loke och jag stack ut och red en mil-runda med Kaprifol. Vår tredje och nu testade vi lite nya vägar. Både lyckat och misslyckat vägmässigt men det blev 10.0 kilometer till sist.

Det var rätt varmt åt oss idag och det var en del hårda grusvägar som vi red på så vi tog det lugnt.

Nakenhästar i hagen nu, så härligt att det blivit lite varmare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.