Trädgårdsgöra

I helgen har det blivit lite pyssel med trädgården. Den sista pallkragen blev fylld med gödsel innan bonden kom och hämtade det sista från gödselstacken. Mer jordgubbar blir det där sen. Sen har vi byggt en ställning till ärtorna och ärtorna har fått komma ut. Kanske lite tidigt temperaturmässigt men de höll på att växa all världens väg så de behövde helt enkelt ha nåt att klättra på.

Sen har potatisarna fått komma i jorden, även de har grott ett tag inne. Och lök också.

Och så något som jag velat göra länge! Kanter mot gräsmattan!

Då blir det kanske lite svårare för gräsmattan att växa in i grönsakslandet i alla fall. Brädor är väl inte det mest långlivade materialet så här, men dessa ska ändå inte användas till nåt (fulla med spikhål och vridna och sneda) så de ligger väl fint här ett tag i alla fall.

3 tankar på “Trädgårdsgöra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.