Femte milen

Förmiddagen gick åt till tårtätande, det är ju ändå bara en gång per år man fyller år! Tårtan intogs hemma hos Oma och Farfar och även Lokes kusiner kom dit, då han ville såklart inte följa med hem sen. Så han fick stanna kvar och fortsätta leka, så roligt!

Vi tog oss då hemåt och mormor passade en sovande Nora medan jag och Axel vallade ut fåren på bete. Tackorna följde snällt med men lammen var överallt och körde igång ett lammrace mitt i flytten så det slutade med att vi fick bära de sex sista lammen. En vallhund kanske vore nåt ändå, haha.

Efter detta åkte mormor hemåt och Axel tog det lite lugnt inne med en sovande Nora och jag gav mig ut till stallet. Kaprifol och jag red snart iväg och gjorde vår femte mil-runda, bara tre kvar nu innan vi är i mål! Tre veckor till har vi på oss.

Och sen blev det pizza till middag och nu har barnen däckat i sängen och jag och Axel ska äta godis i soffan en stund innan nattamat för Assim och sängdags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.