Hagbyte, badrumsfix

Igår eftermiddag kom Axels föräldrar och stal våra barn en stund, så fick dem leka och ha roligt medan jag och Axel invigde Lammborghinin. Fårkärran alltså. Fåren fick åka ett par hundra meter till hagen uppe mot kyrkan, som vi gjort i ordning och fått lov att använda framöver. Åkturen gick bra och fåren gillade vad de såg när de kom ut. Gräs, sly och andra gröna växter i mängder!

När fåren gjort sig ordentligt hemmastadda åkte jag och Axel hem, bytte traktor mot bil och åkte hem till Oma och Farfar, där barnen ju redan var. Det blev bad i tunnan och go middag!

Idag såg det ut att bli tråkväder, så vi körde vidare med hålet i badrummet, och städade övervåningen. Alla ska vara med! På gott och ont, haha.

Sen har solen skinit mest hela tiden ändå, så kanske borde vi gjort nåt projekt ute ändå. Men bra blev det i badrummet! Först åkte lite fler reglar upp och sen knackade Axel bort de halva kakelplattorna uppe och nere.

Och sen på med gipsskivor! Så nu är hålet väck!

Nu ska det spacklas lite och målas med nån slags våtrumsspärr och sen ska vi kakla. Vi har nämligen hittat sparade kakelplattor från när de gjorde om badrummet, vi hittade tillochmed med några såna där rosa små plattor. Vi har dock inte så det räcker helt, men det finns andra plattor som är nästan lika dana som vi kanske fuska lite, eller så hittar vi på nån annan lösning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.