Pappafritt

Tiidigt i morse åkte Axel iväg och resten av familjen lyckades sova till halv åtta-åtta, helt okej! Efter frukost gick vi ut och tog hand om djuren och snart kom Rebecka och Filippa och lekte med oss fram till lunch. Pannkakslunch såklart. Vad annars! Därefter packade vi in oss i bilen och åkte och handlade. Lite smågrejer som behövdes, och så lördagsgodis till barnen och ensam-hemma-kvällsgodis till mamman!

Nora somnade i bilen på vägen hem och jag och Loke tog tag i lite gårdsgöra. Harvning av paddock nämligen! Vi lyckades koppla av betesputsen, starta traktorn och koppla harven. Sen var det ju bara att köra. När vi var klara väckte vi Nora och packade lite frukt och tog en sväng med ponnyvagnen. Det var länge sen vi satt bakom den här goa rumpan.

Assim uppskattade det lika mycket som vi gjorde tror jag.

När vi var hemma igen var det dags för middag och efteråt hann vi gå ut en sväng till och ta in hönsen och rensa lite ogräs i grönsakslandet innan det blev Bamse och lördagsgodis. Läggningen av Loke fick som en dans, Nora snurrade runt lite väl länge innan hon kom till ro men till sist slöt även hon sina söta små ögon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.