Söndagen

Även under söndagen blev det en runda med ponnyvagnen, denna gången via sjön där vi tog ett kort stop. Åt några vindruvor och kikade ut över det glittrande vattnet innan vi åkte vidare. Vi tar det ju väldigt lugnt med Assim ännu, så det blir mest skritt. Men mysigt nog!

När vi kom tillbaka lekte vi en stund ute innan det var dags för lunch. Nora tog ordentlig sovmorgon på morgonen så jag var rätt tveksam till om hon skulle gå att lägga smidigt efter lunchen, men vi gjorde ett tappert försök jag och Loke.

Men hon var väldigt pigg och inte i närheten av att vilja somna, så vi gav snart upp den tanken. I stället fortsatte vi leka ute, rensade lite ogräs och så hade vi storstädning i hönshuset. Allt spån togs ut och vi skubbade även bort det värsta på väggarna innan nytt spån lades in. Ordentligt vädrat blev det också med båda fönstren och dörren öppna, känns ju rätt rent när det knappt luktar höns!

Strax var det dags att börja förbereda lite mat, Axel var på väg hem så vi åt lite senare så vi kunde äta allihop tillsammans. Tacos! Axel har haft en bra helg i Årjäng och har fortsatt med undersökningarna där uppe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.