Fortsatt röjning

Igår och idag var det dags för insamling av ensilageplast, det finns en omgång på våren och en på hösten och vi brukar endast delta i den på våren eftersom vi inte samlar på oss så mycket plast under sommaren. Ensilageplast kostar ju pengar att lämna in på den vanliga återvinningen, men på de här insamlingsträffarna är det gratis. Så igår efter jobbet lastade vi släpet fullt av vinterns höbalsplast, och körde till Djur och Natur där Svepretur fanns och tog emot plasten. Vi hade inte jättemycket plast, så det gick snabbt och smidigt.

Och det kommer ju fler släp och traktorer och diverse fordon, så Loke tyckte såklart att det var väldigt spännande. Nora somnade i bilen, annars hade hon säkert också tyckt det var roligt att titta på.

Skönt att bli av med högen av plast i alla fall, och det är ju ett tag kvar innan det samlas på igen.

Även idag har vi blivit av med något som känns väldigt skönt, nämligen den gamla blå BMWn! Den har ju stått och rostat ihop i maskinhallen i tron att det kanske går att ta nån del till den gröna BMWn, men nu skiter vi i det! Så idag har en kommit och hämtat den för ett par tusenlappar, skönt! Därför kommer väl den gröna BMWn haverera inom kort nu, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.