Uteritt på bortaplan

När Hovis var hos oss denna omgången var Kaprifol inte hemma utan på seminstationen. Därav blev inte hennes hovar verkade utan har fortsatt att växa en stund till. Därav bokade vi in en träff hemma hos Hovis för att fixa Kaprifols hovar, och det var idag. Så efter frukost packade jag in häst och sadel mm i släpet och åkte till Bredared där Jonas bor. Han verkade Kaprifols hovar och sen red vi ut en dryg timme tillsammans. Det var riktigt fina ridvägar och ordentligt kuperat vilket ju är lite annorlunda mot här hemma så det var lite extra kul att ”klättra” lite.

Kaprifol tyckte också det var roligt, det kändes lite extra bra att åka transport till nåt roligt också, och inte bara till seminstationen som det blivit det senaste! På måndag ska vi ju dock dit igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.