Stalltvätt

Årets stalltvätt har gått av stapeln! Axel tog med sig barnen till Alingsås för lite ärenden, och jag utrustade mig med högtryckstvätt.

Golvet blev synligt renare i alla fall, men nu på kvällen när det torkat tyckte jag väggarna såg rätt skitiga ut ändå… Jaja, det känns renare i alla fall.

Under eftermiddagen blev det bland annat en runda med ponnyvagnen och lite lek inne. Och på kvällen när barnen somnat laserade jag sadel-och tränshängarna i nya sadelkammaren. De sitter redan på väggen så det är helt klart! Jag hade inte med mig telefonen ut så ni får ingen färsk bild tyvärr, men såhär såg det ut igår innan det blev laserat!

Blir himla tjusigt!

4 tankar på “Stalltvätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.