Höga berg och djupa dalar

Främst syftar jag på barnens humör under eftermiddagens besök på IKEA, men dagens djupaste dal var i morse. Kaprifol är nämligen inte dräktig den här gången heller, så det blir inget Kapriföl nästa sommar. Jag hade ganska stort hopp inför dagens besök, men det grusades ju ganska fort. Jag hade bestämt mig för innan att inte göra ett fjärde försök utan hellre i så fall kanske göra en ny omgång nästa år. För om jag skulle göra ett nytt försök bör ju något ändras för att öka chanserna till att det kan bli nåt, och då brukar man välja en annan hingst. Och det känns lite ”dumt” och kostsamt att byta hingst så sent på säsongen så då testar jag hellre en annan hingst nästa säsong. Och då väljer jag antagligen en hingst som är ansluten till stationen så det blir så färsk semin som möjligt, plus att man slipper skick-kostnader. Men vi får se, finns ju tid att fundera på detta.

Så Kaprifol fick gå ut i hagen igen när vi kom hem, och sen bestämde vi lite hastigt och lustigt att åka till IKEA. Så vi bytte bil med Oma och farfar så vi kunde få plats med lite större grejer utan att ta släpet. Och barnen har som sagt bitvis varit änglar, bitvis inte så änglalika, men det har gått helt okej. Och Nora har kissat på toaletten två gånger och har samma kläder nu som i morse! Hon sa dessutom till i bilen på vägen hem att hon var kissnödig, så nu har vi kissat vid vägkanten också. Den största vinsten helt klart. De senaste dagarna har verkligen poletten trillar ner och hon har kissat helt själv på pottan flera gånger.

Vad har vi shoppat då? Två kallax-system till sadelkammaren, lakan, ett tåg, lite smågrejer, en stol till Nora och ett nytt badrum. Eller ja, några delar i alla fall! Blir nog skoj.

1 tanke på “Höga berg och djupa dalar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.