Städ på flera fronter

En äkta städdag har vi haft idag, så här på kvällskvisten känns dock det redan skitigt och stökigt igen! Men övervåningen är okej i alla fall, och all tvätt är tvättad och delvis omhändertagen. Och Axel har skurat fårhuset så det är rent och fräscht för installning senare i höst.

Tillochmed barnen har blivit rena idag! Med en vecka kvar till förskolan för båda barnen, var det änna dags att börja skrubba dem rena.

Vi har även varit lite flitiga i badrummet. Ni minns kanske hålet i väggen som vi började sätta igen. Där är nu spacklet slipat och skarvar latexade så nu ska det målas med fuktspärr och sen kaklas!

Och! Vi har rivit ut den gamla trasiga spegeln och handfatet och börjat sätta in det nya som vi köpte förra veckan. Vi hade sån flyt att de gamla hålen i väggen funkade även till nya skåpet. Dock behövs fyra till hål så det är väl nästa steg. Men vi hängde upp den lite för att se hur det blir!

Det ska även borras hål i skivan mm, men en bit på väg i alla fall! Ny blandare har vi också såklart, och ett högskåp som kommer stå mitt emot toaletten ungefär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.