Vildmarkshotellet

Då var det dags för semesterns sista utflykt, och denna gången har vi tagit oss till Kolmården. Vi har tagit det lugnt hela dagen och kom iväg runt tiotiden i förmiddags.

Omkring fyra timmar tog det att köra, men vi har stannat ett par gånger längs vägen, så vid halv fyra checkade vi in på hotellet. Första hotellbesöket för den här familjen!

Innan middagen klockan 17.00 tog vi en promenad längs marmorstigen för ett besök i ett marmorbrott. Det tog dock lite längre tid att ta sig dit än vi trott, så vi fick gå tillbaka ganska direkt igen för att hinna i tid till restaurangen.

Det var en rolig och svettig stig att gå på så det var tur att vi hade finkläderna med oss så vi kunde fräscha till oss och svira om till middagen!

Ja delvis finklädda i alla fall. Men när barnen får välja sina kläder själv så får man nöja sig med det lilla!

Barnen åt barnbuffe (Nora 0kr, Loke 99kr, som hittat) och jag och Axel åt hamburgare. Inte den godaste, men helt okej!

Efter middagen gick vi upp till rummet och bytte kläder igen, till badkläder denna gången! Vi hade 50 min att tillbringa i bad-avdelningen och det fanns en vanlig simbassäng, två varma bubbelpooler, en barnbassäng, en barnpöl, en utomhuspool och så det roligaste av allt; en slags ”fors” där man kunde åka med i vattnet runt runt runt! Här hamnade vi ganska snabbt och barnen har nog aldrig haft så roligt. Båda hade puffar och åkte med i vattnet hur bra som helst, det var alldeles lagom hastighet. Får försöka ta nån bild i morgon (för vi har lite mer badtid då innan djurparken öppnar). Leendena gick verkligen från öra till öra och båda barnen plumsade i från kanten och kravlade sig upp och simmade som fiskar. Väldigt roligt!

När badet var slut blev det pyjamas, lite kort ”barnbio” och sen bums i säng! Mamman och pappan laddade upp för morgondagen på balkongen. A room with a view!

I morgon blir det som sagt lite med bad och en hel dag i djurparken med djur, linbana, Bamses värld med karuseller och massa skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.