Bamses värld

Äntligen gick vi mot Bamses värld. Tröttheten blåste bort och vi tog sikte på båten Viktoria som Loke längtat efter att få åka. Nora sov men hon fick åka båten lite senare och den var uppskattad av båda barnen. Som en stor gunga!

Sen väckte vi Nora och ställde oss i kö till snurrande honungsburkar, tänkte att det var lagom för Nora att börja där efter hennes tupplur.

Och sen körde vi Skalmans bilar!

Vi gick vidare mot nästa! Om det var lite folk i resten av parken så var det mer här, så det blev en hel del köande och det är ju också nåt man får lära sig här i livet! Godiståget blev nästa och här var Nora för liten för att åka med (såklart) men annars var hon med och åkte allt i Bamses värld.

Godiståget blev Lokes favorit, han har gått och blivit modig tydligen! Sen åkte vi flygande mattan…

…Och Mini hopp. Denna var för läskig för Nora, men hon gjorde det himla bra ändå! Inte ledsen eller så, men man såg på henne att hon blev väldigt obekväm. Men det släppte så fort vi var av.

Sen blev det korv med bröd och vi avslutade med Skalmans ballonger precis innan parken stängde.

Och sen var det bara att hoppa in i bilen och åka hem! Barnen somnade efter nån timme och sov helt okej resten av vägen. Lite strul i slutet för en väg var avstängd så vi fick åka en omväg. Men vi kom hem till sist!

1 tanke på “Bamses värld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.