Projekten på gården

Betongkanten i lilla lösdriften såg fin ut när brädramen kom bort.

Det blev ju massa grus över så en del av det skyfflade vi ner till kanten och jämnade till. Resten av gruset kommer säkert till användning nån annanstans.

Någon kväll i veckan kommer gräv-Martin hit och börjar fixa med utsidan; skala av gräset, makadam och grus! Och han kommer även tippa ett lass grus inne i ligghallen som ska paddas.

Vi har även börjat tömma vedskjulet; den sista veden skickade vi ner till Nils och nu är det lite brädor och annat kvar. Tanken är att det ska vara tomt när Martin kommer så han kan jämna till även där inne så vår blivande Bagge kan bo där inne när han inte kan gå med tackorna. Och även Fårhuset har fått lite tid, vi har rivit delar av väggen in mot vedskjulet för att baggen ska kunna se tackorna. Även delar av det ruttna innertaket har vi tagit ner för bättre luft och ljusinsläpp åt fåren. Blir nog bra! Än ligger dock alla brädorna bara nedslängda så någon kväll i veckan blir det fyspass med att fylla släpet med brädor och köra till tippen.

Och med alla projekt igång samtidigt går det ju lite långsamt. Men i badrummet har i alla fall nya tvättfatet och kommod kommit upp!

Ny spegel är beställd och högskåpet väntar på att bli uppskruvad på väggen.

Sen ska det bli ett nytt badkar så småningom också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.